Bangkok Thailand video

In november 2015 gingen we terug naar Thailand. Hoite was voordat wij elkaar kenden al vaak in Thailand geweest. Ook tijdens onze eerste reis samen zijn we in Thailand geweest. Dat was in 2007, dus in november 2015 vonden we het tijd om weer een terug te gaan. In deze Bangkok Thailand video kun je zien hoe we onze fietstour door Bangkok hebben beleefd. Hoite had al eerder deze fietstour gedaan samen met zijn vader. De eerste keer dat wij in Thailand waren wilden wij ook de fietstour doen, maar daar hadden we toen geen tijd meer voor.

Vandaar dat dit keer de fietstour van Co van Kessel hoog bovenaan ons wensenlijstje stond. We hebben dan ook thuis voordat we vertrokken een reservering gemaakt. We Haden gekozen voor de 3 uur durende tour. Toen we daar aankwamen zagen we overal herinneringen aan de oprichter Co van Kessel. De tour werd begeleid door twee vrolijke Thaise meiden. En bracht ons door een deel van de stad waar we nog niet geweest waren. Met de fiets reden we langs het water, over de markt en door de smalle straatjes in woonwijken. Wat een bijzondere stad, maar helemaal bijzonder om de stad op deze manier te zien.

We zijn blij dat we deze tour hebben gedaan en weten zeker dat we een volgende keer nog een keer mee zouden gaan.

Co van Kessel fietstour Bangkok november 2015

Het reisverhaal welke hoort bij deze video is te lezen op onze website: http://www.roadtrip2adventure.com/overige-reizen-r2a/weer-terug-naar-thailand/

Onze belevenissen zijn ook te volgen op onze social media kanalen Facebook en Instagram:

https://www.instagram.com/roadtrip2adventure/

https://www.facebook.com/Roadtrip2adventure