Marokko here we come again…

1 maart 2018

Afgelopen winter was het de bedoeling om met onze Landcruiser Bill door Zuidelijk, Oost en Noord-Afrika terug te reizen naar huis. Echter door familie omstandigheden kon dit niet doorgaan en hebben we een groot deel van deze winter in Nederland doorgebracht. Daarnaast hebben we Bill vanuit Kaapstad weer terug laten varen naar Europa.

Nu de winter bijna voorbij is en de zomer voor de deur staat wilden we toch nog even wat Afrikaanse lucht opsnuiven en Bill nog wat beweging geven, vandaar dat we aankomend weekend voor een aantal weken naar Marokko gaan. We zullen ergens in Spanje met de ferry over gaan naar Marokko om dan snel door te rijden naar het zuiden. Het weer in Zuid-Spanje en Noord-Marokko zit namelijk niet mee de komende 2 weken, vandaar dat we snel naar het zuiden rijden in de hoop dat na de regen toch nog een hoop zonneschijn komt en wij op de terugweg via het binnenland naar een zonnig Noord Marokko terug kunnen rijden.

Zoals jullie kunnen lezen hebben we geen strakke plannen klaar liggen en zien we wel wat er op ons pad komt. Vandaar dat we jullie via deze weg weer op de hoogte houden van onze route en belevenissen. Dus tot de volgende keer...

4 thoughts on “Marokko here we come again…

 1. Michel Clermonts

  Hey zigeuners, alvast een mooie reis en lot's of fun.
  Het gaat ons niet lukken om die kant op te komen maar blijft gewoon in de pen zitten.

  Reply
  1. costagoc2

   Post author

   Dank je wel!! We zullen jullie missen, maar zoals je zegt hij blijft in de pen zitten 🙂

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *