Over ons

Hola!

Wij zullen onszelf even voorstellen, wij zijn Hoite & Sandra.

25.03.13 Los Angeles HH (15)

Ik (Sandra) ben na de MEAO op de administratieafdeling van architecten / ingenieursbureau Royal Haskoning in Nijmegen gaan werken, na 4 jaar ben ik in 2000 samen met mijn zusje Sylvia naar Spanje gegaan om een zomer in Lloret de Mar te gaan werken. Het leven in Spanje beviel zo goed, dat ik er nu nog steeds woon. Sinds 2002 werk ik voor één van de grootste touroperators van Nederland, waar ik als reisleidster ben begonnen en vervolgens als areamanager en operations Manager heb gewerkt.

Hoite, die opgegroeid is in de watersportwereld in Friesland, is na zijn studie Technische Bedrijfskunde in Groningen een aantal jaren met zijn backpack over de wereld gaan reizen, waarna hij uiteindelijk ook in de reiswereld belandde. Eerst in de wintersport gebieden in Oostenrijk en vanaf 2005 ook in de zomermaanden.

In 2006 ging Hoite voor dezelfde touroperator als ik aan de slag, dat was het moment dat wij elkaar leerden kennen. Onze eerste maanden samen woonde Hoite op Mallorca en ik aan de Costa Brava. Na die zomer zijn we samen een wintersport seizoen gaan werken in Oostenrijk. We hebben daar een fantastische tijd gehad, maar voor mij was al snel duidelijk dat ik niet voor de kou gemaakt ben. Vanaf zomer 2007 wonen we samen aan de Costa Brava en werkten we voor hetzelfde bedrijf.

Omdat we de winters vrij waren en ik 100% zeker wist niet meer in een wintersport gebied te willen werken zijn we Hoite´s andere passie samen gaan proberen, reizen. Tijdens onze eerste reis van 9 weken door Zuid-Oost Azië ben ik zelf ook besmet geraakt met het reisvirus. Na een aantal jaren met de backpack de winters te hebben doorgebracht, reizend met vliegtuigen, overland trucks, huurauto's en geslapen te hebben in hostels, motels, hotels en tenten zijn we tot de conclusie gekomen, dat we nog lang niet uitgereisd zijn. Echter wilden we een nieuw avontuur aangaan. Vandaar dat we in 2014 een Toyota Landcruiser 100 serie hebben gekocht. Een oud maar goed onderhouden beestje, die we hebben laten verbouwen, eerst van buiten, daarna van binnen. Met deze Landcruiser wilden we graag naar Afrika om daar al kamperend het continent te verkennen. We hebben inmiddels van 1 reis van 4 maanden in Zuidelijk Afrika genoten, maar willen uiteraard nog verder.

Sinds 2015 hebben we een klein Nederlands restaurantje in Lloret de Mar, De Koe / Bakker Bert. Deze is alleen in de zomermaanden geopend en omdat het toerisme in de winter in dit deel van Spanje stil ligt hebben we hopelijk nog lang de mogelijkheid om de wintermaanden te blijven reizen.

Om met iedereen die onze avonturen wil volgen te kunnen delen en om zelf een mooie verzameling aan herinneringen op te bouwen, hebben we deze website gemaakt. Tijdens onze reizen zullen we onze avonturen op deze website plaatsen, dus als je wilt kun je met ons mee genieten. Wil je op de hoogte blijven van onze avonturen, meld je dan aan voor onze updates (zie contact pagina).

IMG_4979

Veel plezier met lezen!

Sandra & Hoite

Bezochte landen...