Videos Roadtrip2Adventure

Op deze pagina plaatsen we een aantal videos Roadtrip2Adventure. Deze video's hebben we gemaakt tijdens onze reizen. Voor het filmen gebruiken we verschillende cameras. Filmen onder water doen we met de GoPro. Tijdens het rijden filmen we meestal met onze Garmin Dashcam. Eerst filmden we nog vaak met onze Canon spiegelreflex camera. Maar tegenwoordig gebruiken we vaker gewoon onze iPhones. De afgelopen jaren maakten we uren aan film om deze vervolgens te monteren tot korte filmpjes.

Deze filmpjes maken we in eerste instantie als herinnering voor onszelf.  En daarnaast ook om aan onze familie en vrienden een indruk te kunnen geven wat we zoal meemaken en zien tijdens onze reizen. In de video's zijn vooral de wegen waar we hebben gereden te zien. Maar natuurlijk is ook de prachtige natuur te zien. Daarnaast filmen we soms ook de dorpen en steden waar we op bezoek zijn of waar we doorheen rijden. Met het filmen zijn we pas echt begonnen toen we gingen reizen met onze eigen reisauto. Maar ook tijdens het backpacken hebben we filmpjes gemaakt terwijl we op een gehuurde fiets of scooter reden. Naast het filmen maken we uiteraard ook veel foto's. Deze zijn te vinden op de fotopagina op deze website. 

In de video's van onze reizen met de Landcruiser is goed te zien wat de Landcruiser allemaal kon. Wanneer we dachten dat we met de Landcruiser zeker vast zouden komen te staan reed de Landcruiser er met gemak overheen. Met geen enkele weg of situatie had de Landcruiser echt moeite. Heel erg vaak stonden we versteld van de kracht en stevigheid van deze auto. Dit had niks meer te maken met een normale stadsauto. Geen enkele berg, duin, rivier of weg was teveel voor de Landcruiser. 

Sprinter 4x4

Na onze Landcruiser avonturen is het nu tijd voor nieuwe avonturen. Vanaf 2021 gaan we reizen met ons nieuwe vervoersmiddel. Vanwege de mogelijkheden van onze Landcruiser wilden we dit keer weer een 4x4. Onze nieuwe Mercedes Sprinter is dan ook een 4x4. Deze hebben we in 2020 gekocht en vervolgens in Nederland omgebouwd naar camper. Met onze Sprinter willen we de komende jaren voornamelijk in Europa en Marokko gaan reizen. Eindelijk hebben we de zomers vrij om de landen in Europa te kunnen verkennen. We verwachten met onze campervan ook weer de meest mooie reizen te kunnen maken. Dit keer blijven we dus iets dichterbij huis. Maar reizen we ook op een iets luxere manier dan met onze Toyota Landcruiser hiervoor. 

Hieronder staan een aantal filmpjes: 

2019 Bali, Indonesië

http://www.roadtrip2adventure.com/overige-reizen/met-scooter-toeren-op-bali/

2018 Morocco

http://www.roadtrip2adventure.com/toyota-landcruiser-100-serie/weer-terug-naar-marokko/

2016 2017 Southern Africa

http://www.roadtrip2adventure.com/toyota-landcruiser-100-serie/landcruiser-zuidelijk-afrika-deel-1/

2016 Morocco

http://www.roadtrip2adventure.com/toyota-landcruiser-100-serie/landcruiser-4x4-in-marokko/

2015 Thailand

http://www.roadtrip2adventure.com/overige-reizen/weer-terug-naar-thailand/

Voor meer videos volg ons op:

https://www.instagram.com/roadtrip2adventure/

https://www.facebook.com/Roadtrip2adventure