2021 Catalonië Spanje foto’s

https://www.roadtrip2adventure.com/met-de-camper-door-catalonie/

In deze collage staan alle foto's die we gemaakt hebben tijdens onze trips in het voorjaar van 2021. Daarom noemen we de pagina ook 2021 Catalonië Spanje foto's. Op die manier staan alle foto's bij elkaar en kun je in 1 oogopslag al het moois van de autonome regio Catalonië terug vinden. Ondanks dat we al ruim 20 jaar in Lloret de Mar wonen, hadden we nog nooit zoveel van Catalonië gezien als tijdens het eerste half jaar van 2021.

In 2020 hadden we onze Sprinter 4x4 besteld. Eind 2020 hebben we deze naar Nederland gebracht om de binnenkant tot camper om te bouwen. Op dat moment leek alles de goede kant op te gaan met COVID-19, maar helaas. Toen we in januari 2021 de Sprinter weer op gingen halen, was de situatie alweer verergerd. Hierdoor moesten we snel terug naar huis in Spanje en konden we een tijdje niet reizen. Zodra we weer de gemeente mochten verlaten hebben we een paar korte tripjes gemaakt waar we ontzettend van hebben genoten. Helemaal omdat we natuurlijk al heel lang thuis vast zaten.

Vanaf het moment dat de regio waar je mocht reizen steeds groter werd gingen we ook verder en langer weg. Zo zijn we in februari, maart, april, mei en juni meerdere keren weggeweest. Een paar keer kwamen vrienden uit Lloret ook langs en hebben we prachtige wandelingen gemaakt en gezellige picknicks gehouden. De rest van de tijd waren we vooral met zijn tweeën en dus geheel coronaproef.

http://www.instagram.com/roadtrip2adventure

http://www.facebook.com/roadtrip2adventure