2016 Marokko videos

Op deze pagina staan alle 2016 Marokko videos. In maart 2016 zijn we voor het eerst met onze Toyota Landcruiser 4x4 naar Marokko gegaan. De reis werd georganiseerd door de Landcruiser club. We zouden met een groep en een gids van de Landcruiser club naar Marokko gaan. Deze eerst keer hadden we hiervoor gekozen, omdat we nog nooit 4x4 hadden gereisd. Echter zei de gids net voor de reis af ivm interne problemen binnen het bestuur van de Landcruiser club. Uiteindelijk besloten we als groep om alsnog te gaan, maar dus zonder gids.

We ontmoette iedereen in Tarifa, Zuid Spanje. In Tarifa stapten we op de ferry naar Tanger, Marokko. Aangekomen in Marokko reden we dezelfde dag nog naar Marrakech door. Vervolgens reden we de volgende dag via het Atlasgebergte naar het zuiden. Daar in Mhamid begon ons woestijn avontuur in de zandduinen. We hadden een paar te gekke dagen stoeiend in het zand met de 4x4. Zo konden we eindelijk onze Landcruiser uit testen. Wat kon de auto en wat konden wij als chauffeurs. Daarna brachten we nog een hele week door in de woestijn. Dit zonder gids, stroom en internet, maar met elke avond een gezellig kampvuur. We reden dagenlang over zand, stenen, kiezels en in een hoop stof.

Marokko stal ons hart met zijn vriendelijke mensen, prachtige bergen, zandduinen, natuur en vooral de eindeloze woestijn. Na twee weken Marokko zat deze reis er aleer op. We hebben ontzettend genoten en natuurlijk ook veel foto's en videos gemaakt. Deze videos staan hieronder: 

2016 Marrakesh - Atlas Mountains - Mhamid, Morocco

2016 Mhamid Desert Part I, Morocco

2016 Mhamid Desert Part II, Morocco

2016 Mhamid - Akka desert, Morocco

2016 Akka - Essaouira desert, Morocco

Ons reisverhaal van onze 2016 Marokko reis is terug te vinden op deze website: http://www.roadtrip2adventure.com/toyota-landcruiser-100-serie/landcruiser-4x4-in-marokko/

Naast deze website houden we onze avonturen ook op onze social media kanalen bij zoals op Facebook en Instagram.

https://www.instagram.com/roadtrip2adventure/

https://www.facebook.com/Roadtrip2adventure