2018 Marokko videos

Op deze pagina staan alle 2018 Marokko videos. In maart 2018 zijn we voor de tweede keer naar Marokko gegaan. Opnieuw stal Marokko ons hart net als in 2016. In Marokko kunnen we genieten van de cultuur, de natuur, alle dorpjes, de kust, maar vooral de eindeloze woestijn. Deze woestijn is veruit de mooiste plek van het hele land.

Dit keer kwamen we aan in Ceuta, een Spaanse enclave in Marokko. Vanwege het slechte weer in het noorden van het land, zijn we versneld richting het zuiden gereden. Zodra we het Atlas gebergte overgingen begon het beter weer te worden. Vanaf Merzouga zie je eigenlijk alleen nog maar zand. En vanaf Merzouga kun je de woestijn in. Dit hebben we dan ook gedaan en we kozen voor een 4x4 route die dwars door de woestijn gaat.

De rit van Merzouga naar Mhamid was spannend, omdat er al lang niemand meer gereden had en de route stond niet op de kaart. Op sommige momenten kwamen we ook op een punt dat we niet verder konden. Op die momenten moesten we even uitstappen om te kijken welke kant we dan op konden. Het was een prachtig avontuur en zeker voor herhaling vatbaar. Je hebt wel echt een 4x4 nodig, omdat je anders op veel plekken vast komt te staan. Of je kunt gewoonweg niet verder rijden.

Vanaf Mhamid reden we weer verder door de woestijn, waar we helaas dikke autopech kregen. Gelukkig konden we nog net Foum Squid bereiken, waar we de autopech provisorisch hebben kunnen maken. Toen zat helaas onze reis door Marokko er vroegtijdig op.

Ondanks dat het een verkort verblijf in Marokko was hebben we toch veel mooie filmpjes kunnen maken. Deze filmpjes staan hieronder:

2018 Ceuta Spain - Merzouga, Morocco

2018 Desert Merzouga - Mhamid

2018 Desert Mhamid - Foum Zguid - Ceuta

Onze video's plaatsen we ook altijd op onze social mediakanalen Facebook en Instagram:

https://www.instagram.com/roadtrip2adventure/

https://www.facebook.com/Roadtrip2adventure

Onze avonturen zijn ook op deze website te volgen: http://www.roadtrip2adventure.com/toyota-landcruiser-100-serie/