Overige reizen R2A

De laatste jaren hebben we voornamelijk gereisd met onze eigen reisvoertuigen. Maar daarvoor reisden we voornamelijk met het vliegtuig en het lokale openbaar vervoer. Over deze reizen vertellen we alles onder het kopje Overige reizen R2A.

In 2006 gingen we voor het eerst samen op reis met de backpack. Ik was nog nooit buiten Europa geweest. Hoite had al maanden in landen in Azië en Australië gereisd. 9 Weken duurde onze eerste reis in Zuid-Oost Azië. Na deze reis had ook ik het reisvirus te pakken. Hierdoor volgden er nog vele reizen met de backpack. Tijdens deze eerste jaren verplaatsten we ons tijdens het reizen vooral met het openbare vervoer. Daarna zijn we vaker auto's gaan huren, omdat we zo mobieler en onafhankelijker konden reizen.

Toyota Landcruiser 100

Dit reizen met eigen voertuig beviel zo goed, dat we op een gegeven moment een Toyota Landcruiser 100 serie kochten van 17 jaar oud. Vervolgens hebben we deze Landcruiser omgebouwd tot reisvoertuig. En hiermee hebben we voornamelijk in Afrika mee rondgereisd. Nadat we de Landcruiser verkocht hadden zochten we een tijd lang naar het volgende ideale voertuig.

Mercedes Sprinter 4x4

Uiteindelijk werd dit een Mercedes Sprinter 4x4. Nadat we de Sprinter in Spanje hadden ontvangen hebben we hem in Nederland om laten bouwen tot camperbus. Het is de bedoeling dat we met deze camperbus de eerst komende jaren Europa gaan verkennen. Daarna is de rest van de wereld aan de beurt. Onderweg zien we natuurlijk veel, maar we maken ook van alles mee en ontmoeten veel mensen. Tijdens alle reizen houden we onze reisverhalen, foto's en video's bij. Op deze pagina kun je al onze reisverhalen lezen van het backpacken, de reizen met de Landcruiser en die met de Sprinter.

Al onze reisavonturen houden we bij op deze website, wanneer je ze wilt lezen, ga dan naar het menu op:

http://www.roadtrip2adventure.com

Naast deze website houden we onze avonturen ook bij op onze social media kanalen Facebook en Instagram:

https://www.instagram.com/roadtrip2adventure/

https://www.facebook.com/Roadtrip2adventure