2019 Bali Indonesië fotos

In 2019 hadden we geen Toyota Landcruiser meer. En eigenlijk hadden we vanwege werk ook geen tijd om te reizen. Echter in februari kwam er plots een groot gat in onze agenda's. Dit gat kon niet beter opgevuld worden dan door weer een mooie reis te maken. Omdat we nu geen reisauto meer hadden werd het een reis met het vliegtuig en pakten we onze backpacks weer uit de kast. Hoite was al lang geleden op Bali geweest, op het moment dat de Bali bom afging. Daarna was Hoite nooit meer terug geweest. Ik was er nog nooit geweest, dus we vonden allebei dat Bali wel een goed idee was.

We konden 6 weken weg, dus we hadden een mooie lange reis voor de boeg. Op Bali hebben we genoten van alle stranden, het lekkere eten en de vriendelijke Balinezen. Waar we het meest van genoten was het rondtoeren op de scooter door de prachtige landschappen en rijstvelden. Uiteraard hebben we ook veel foto's gemaakt van alles. Op deze pagina staat een verzameling van al onze 2019 Bali Indonesië fotos van onze reis naar Bali en de Nusa eilanden.

Al onze Bali avonturen zijn terug te lezen op onze website op de pagina Toeren op Bali met scooter. http://www.roadtrip2adventure.com/overige-reizen/met-scooter-toeren-op-bali/

Naast de website gebruiken we ook Facebook en Instagram voor al onze fotos en videos:

http://www.instagram.com/roadtrip2adventure http://www.facebook.com/roadtrip2adventure

Foto's: